Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Besparen op schoenen?

footer-1Ik werk als administratief medewerkster en mijn baan bevalt me goed. Er zit wel een nadeel aan; het betaalt niet goed. Nu komt er ook nog eens bij dat mijn man in eenzelfde situatie zit. Eigenlijk is dat nog positief. Mijn man heeft laatst zijn baan opgezegd vanwege problemen met zijn baas en is nu dus kortweg werkeloos. Omdat ik ook al niet veel verdien hebben we nu dus moeite om het hoofd boven water te houden.

footer-2

Natuurlijk is mijn man nu druk bezig met solliciteren en ik hoop dat hij binnenkort ook een baan vindt, maar tot die tijd moeten we het zullen doen op mijn inkomen.

Nu ga ik ontzettend graag shoppen en eigenlijk deed ik dat ook elk weekend toen mijn man zijn baan nog had. Wat kan ik zeggen, ik hou nou eenmaal van kleding en voornamelijk van schoenen. Omdat we het nu zo moeilijk hebben is dat echter een probleem. Kortom, shoppen zit er voor mij voorlopig niet in. Het vervelende is nou net dat ik elke dag door de winkelstraat moet lopen om bij mijn werk te komen. En dan kom ik ook automatisch langs vele schoenenwinkels. Laatst zag ik een ontzettend leuk paar schoenen en eerlijk gezegd zijn mijn eigen schoenen bijna versleten en ben ik er dus echt aan toe.

footer-3

Ik wil echter zoveel mogelijk besparen nu en aan deze schoenen hing toch een flink prijskaartje. Mijn man vond het maar een beetje sneu voor me en wilde toch dat ik deze schoenen kreeg. Dus hij ging online op zoek naar een kortingscode schoenen. En jawel hoor, toen ik in de avond thuiskwam had hij al een code gevonden waardoor ik precies dezelfde schoenen voor veel minder kon krijgen. Ik heb ze dezelfde dag nog bested en ben er ontzettend blij mee!

footer-4

Reacties zijn gesloten.