Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Black bananas pet kopen

Petten dienen vaak als bescherming tegen de zon. Tegenwoordig zijn petten een van de fashion items geworden en er zijn een aantal soorten van deze petten. Zo heb je bijvoorbeeld een strapback, truckercap, snapbacks etc… In dit artikel zullen wij het hebben over de petten van het merk Black Bananas.

Sinds het jaar 2011 behoord Black Bananas tot een van de topmerken in Nederland. Zij beschikken over een ruim assortiment aan mannen en vrouwen kleding. Door de ontwikkeling van dit merk hadden zij besloten om hun collectie uit te breiden. Nu beschikken zij ook over bags, caps, beanies, zonnebrillen etc… De items van Black Bananas zijn met alle kledingstukken en merken makkelijk te combineren.

Momenteel beschikt Black Bananas over 2 soorten caps, namelijk de trucker cap en de baseballcap. De trucker cap en baseballcap hebben dezelfde sluiting aan de achterzijde, het enige wat verschilt is het materiaal waarmee ze gemaakt zijn. De caps zijn allemaal met de hand gemaakt en zijn te verkrijgen in de verschillende kleuren zoals roze, groen, zwart, navy blue, mint groen, zalm, licht groen, rood, blauw, grijs etc… Verder hebben de caps verschillende opschriften aan de voorzijde zoals de apenkop (merklogo), BLCK BNNS, Finesse, Black Bananas etc…

Conclusie

Black Bananas beschikt niet alleen over kleding, maar ook over andere trendy en unieke items. De items kun je online bestellen of bij een van de fysieke winkeltjes die het merk Black Bananas aanbieden.

Reacties zijn gesloten.