Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Een goede Stoffenwinkel Breda

Ik heb laatst een bezoek gedaan aan een Stoffenwinkel Breda. Ik heb namelijk een paar kledingstukken die ik graag wilde laten repareren door een stoffenwinkel in Breda. Ik hoorde van een goede vriend dat ze heel ervaren en professioneel te werk gaan. Dus had ik bij Atelier Knit & Sew een paar kledingstukken laten repareren. Ik gaf een jas, een broek en een trui. De werknemer vertelde mij over de keuzemogelijkheden over hoe ik de kledingstukken wilde laten herstellen.

Snelle service

Ik hoefde niet veel te zeggen en de werknemer vertelde mij dat ik over een uur terug kon komen. Hij vroeg me nog wel of ik bepaalde extra wensen had.  Ik kwam een uur later terug. De werknemer van Atelier Knit & Sew liet mij de herstelde kledingstukken zien. Ik was er zeer tevreden mee. Tevreden liep ik naar de kassa om af te rekenen. De werknemer vertelde het bedrag. Ik was zeer onder de indruk van hoe goed en goedkoop ze mijn kledingstukken gerepareerd hebben. Atelier Knit & Sew is een echte topper in kledingzaken.

Andere diensten

Ik had gehoord dat je er ook terecht kunt als je naai- brei of haaklessen wilt. Voor mensen die hun eigen kleding willen maken is dit echt een hele leuke dienst. Echter kun je er ook terecht voor vrijwel alle naai- brei of haakwerk spullen. De stoffen en stukken zijn van goede bekende merken. Bij Atelier  Knit & Sew staat kwaliteit hoog bovenaan. Op de webshop kan je de producten ook bestellen. Deze atelier is echt een aanrader!

Reacties zijn gesloten.