Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Fysio Veldhoven is specialist in sportblessures

Fysio Veldhoven, beter bekend als Claessens | van de Rijt, Fysiotherapie, is bekend vanwege de uitstekende behandelingen van sportblessures. Deze praktijk voor fysiotherapie in Veldhoven maakt deel uit van een netwerk van organisaties, die sporters zo goed mogelijk begeleiden op weg naar hun sportieve hoogtepunten. Zo is Fysio Veldhoven betrokken bij de begeleiding van een aantal sporters die naar de Olympische Spelen gaan. Daarvoor wordt samengewerkt met het Maxima Medisch Centrum. Dat betekent dat de deskundigheid van Claessens | van de Rijt, Fysiotherapie soms wordt geraadpleegd door artsen van het Maxima Medisch Centrum en dat Fysio Veldhoven daar geavanceerd medisch onderzoek kan laten uitvoeren.

Fysio Veldhoven voor amateursporters

De betrokkenheid van Fysio Veldhoven bij sport is niet beperkt tot professionele atleten. Ook amateursporters van elk niveau kunnen er voor een blessurebehandeling terecht. Bij de aanpak van blessures wordt weinig onderscheid gemaakt tussen een professionele atleet en een amateursporter. Voor beiden geldt, dat wordt geprobeerd om zo snel mogelijk na het ontstaan van een blessure met de behandeling te starten. Claessens | van de Rijt, Fysiotherapie is er van overtuigd dat de blessure dan sneller geneest. Je kunt er daarom in dringende gevallen ook buiten de spreekuren terecht.

Flexibiliteit bij behandelingen

Zowel voor de behandeling van reguliere blessures of chronische klachten als bij de behandeling van sportgerelateerde blessures wordt geprobeerd de afspraken zoveel mogelijk in te passen in het leven van de patiënt. Het is niet per se nodig om afspraken te maken tijdens reguliere kantoortijden. Als het mogelijk is kunnen patiënten voor of na hun werk een afspraak maken. In incidentele gevallen is het zelfs mogelijk om een behandeling in de avonduren te laten plaatsvinden. Bij Fysio Veldhoven heerst dus beslist geen negen tot vijf mentaliteit. In alle opzichten is maximale flexibiliteit het devies.

Reacties zijn gesloten.