Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Glitter and Glamour, Oud en Nieuw

We staan weer te springen. De feestmaand staat weer voor de deur. Veel geld spenderen aan cadeaus, een kerstboom, het kerstdiner en natuurlijk een of meerdere hele mooie outfits om de feeststemming nog een extra over te brengen. Een outfit voor kerst bij je eigen familie, één voor bij de schoonfamilie en één voor bij Oud en Nieuw met je vrienden. Die laatste is natuurlijk een feest op zich, dus dat vraagt dan natuurlijk ook om een outfit op zich. Kerst met de beide families kan je nog wel af met één simpele doch doeltreffende little black dress. Een beetje accessoires doen wonderen en als je netjes eet en drinkt kan je de volgende dag gerust het zelfde weer aan.

Maar oud en nieuw vraagt om iets speciaals. Oud en Nieuw is het feest dat staat voor een nieuw begin. Om stipt twaalf uur ’s nachts kleurt de hemel alle kleuren van de regenboog en vliegen de lichtflitsen je om de oren. In al dit gedruis moet je natuurlijk wel blijven opvallen, dus voor Oud en Nieuw is een niet elk jurkje geschikt. Voor Oud en Nieuw moeten we een outfit hebben die schreeuwt: ‘FEEST, dit word mijn jaar!’.

En die mentaliteit straal je deze Oud en Nieuw meteen uit door je te hullen in een echte feestjurk. Overdressed? Zeker niet! Het is feest en jouw look knalt er net zo uit als het vuurwerk! Wees niet bang voor glitters, want pailletten en zilver zijn helemaal in dit najaar. Of ga voor een elegante zwarte jurk met veel over de top accessoires en een paar zilveren heels.

Als je niet zo van de glitter bent zijn er nog een andere manieren om te stralen deze avond. Zo is ook de fluweel stof terug te vinden in de winkels. De kleuren van het najaar zijn natuurlijk voornamelijk donker, maar feestjes als deze vragen er om gezien te worden. Gelukkig heeft fluweel van nature een bepaalde feestelijke glow. Het is een dunne en gladde stof die altijd supercomfortabel zit en bovendien ook nog eens warm aanvoelt omdat het vaak een mix van katoen en mohair wol is.

Een laatste, iets meer gedimde optie zou suède stof kunnen zijn. Suède is omdat het een wat stevigere stof is prettig te dragen. Het houd alles goed op zijn plek en zorgt altijd voor een klassieke uitstraling. Ook suède komt in bijna alle kleuren denkbaar, denk voor oud en nieuw eens aan een rood bijvoorbeeld. Klassiek maar toch feestelijk.

Jurkjes waarmee je op een fantastische wijze 2018 in kunt gaan, vind je o.a. bij jurken aanbieder dressesonly.nl. En voor de Vlaamse vrouwen onder ons is er eveneens kleedjes specialist dressesonly.be. Je hebt nog even de tijd, maar ik zou niet te lang wachten, want tegen het einde van het jaar zouden de beste jurkjes wel eens uitverkocht kunnen worden…

Reacties zijn gesloten.