Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

La Sisters

Afgelopen weekend was ik in Bladel, vlakbij Eindhoven om te gaan winkelen bij La Femme Modes. La Femme Modes is één van mijn favoriete winkels. Het is een mooie, grote winkel met een uitgebreide collectie. Ik was opzoek naar een mooie trui voor mijn verjaardag en ik weet dat ik bij La Femme Modes altijd kan slagen. Ik heb er een leuke trui gekocht van het merk La Sisters. Een comfortabele en tegelijkertijd modieuze trui.

Logo

Meerdere top merken

La femme Modes is een erg mooie dames kleding winkel voor de moderne en goedgeklede vrouw. Ze hebben hebben een ruime collectie, met merken zoals: La Sister, Rosner, Only-M, Caroline Biss, Poools en Aldo Martins.

Trui

Erg fijne winkel

In veel winkels heb je tegenwoordig opdringerige verkopers, maar dat is bij La Femme Modes totaal niet het geval. Ik voel mij altijd erg welkom in de winkel en ik word altijd erg fijn geholpen. Bij La Femme Modes krijg je bij binnenkomst een heerlijk kopje koffie en kun je vervolgens in alle rust rustig rondkijken. Ik vind het altijd fijn als iemand mij helpt en adviseert en dat kunnen ze hier, de verkopers zijn vriendelijk en nemen alle tijd om je te helpen zonder dat zij opdringerig en vervelend overkomen.

Mode

Hou jij ook niet van die drukke winkels midden in de stad met al die opdringerige verkopers? Dan is La Femme Modes de ideale winkel voor jou. Een hele fijne winkel met meerdere topmerken.

Reacties zijn gesloten.