Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Naar de kapsalon in Hoofddorp

Voor mijn haar ben ik opzoek gegaan naar een kapper. Daarom typte ik op het internet kapsalon Hoofddorp in en kwam ik terecht op de website van Monique’s Hairstudio. Deze website zier er zo goed uit, dat ik besloot om een afspraak te maken met deze onderneming. Deze afspraak kon ik gemakkelijk maken via de website. Zo kon ik de datum en tijd zelf uitkiezen. Al snel kreeg ik een bevestiging dat mijn afspraak vast stond en ging ik ook met veel zin naar deze kapper toe.

Zeer vriendelijk en mijn haar zit super

Bij binnenkomst bij deze kapsalon in Hoofddorp, werd ik meteen vriendelijk begroet en kreeg ik een kopje thee van de medewerkster die mij ging helpen. Deze medewerkster nam alle tijd voor mij om te bespreken wat ik precies wilde. Toen wij er samen helemaal uit waren ging deze medewerkster aan de slag met mijn haar. Ik moet zeggen dat zij het met veel liefde deed en ook nog eens zeer goed. Mijn haar ziet er nu prachtig uit en het model is echt van deze tijd. Zo zie je dat deze onderneming met de mode mee gaat en weet wat zij doen.

Reacties zijn gesloten.