Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Nooit meer uw sleutels kwijt met de sleuteletui

Iedereen heeft er wel eens last van. De sleutels kwijt! Dit herkenbare probleem is erg vervelend en daarom heeft Safekeepers daar iets op bedacht! Zij verkopen de sleuteletui. Met deze sleuteletui zal u uw sleutels veel minder snel kwijt raken.

De sleuteletui is van zeer goede kwaliteit, mede omdat deze gemaakt is van echt leer. Daarnaast is de sleuteletui te verkrijgen in verschillende kleuren; donkerbruin, donkerblauw, rood en in het zwart. Wilt u er ook zeker van zijn dat u uw etui niet kwijt raakt? Dan kunt u deze laten uitrusten met een veilige ketting. Deze zal de sleuteletui beschermen tegen diefstal.

 

De sleuteletui is erg praktisch. Hij heeft bijvoorbeeld twee verschillende vakken met allebei afzonderlijke rits. U kunt in een van de vakjes uw sleutels in doen en in de andere pasjes, muntgeld of briefgeld. Door de aparte vakjes zullen uw pasjes niet beschadigen. Ondanks dat er redelijk veel spullen in de sleuteletui passen, is de etui klein en daardoor makkelijk mee te nemen.

 

Zelf heb ik ook een sleuteletui besteld aangezien ik altijd mijn sleutels kwijt raak. ik zou iedereen deze website aanbevelen vanwege de goede service en goede kwaliteit spullen die zij leveren!

Waarom een sleuteletui kopen bij Safekeepers?

  • U krijgt 14 dagen garantie
  • Voor 11 uur ‘s morgens besteld is de volgende dag in huis.
  • Binnen Nederland betaald u geen verzendkosten.
  • Zeer goede kwaliteit sleuteletuis
  • Gemaakt van echt leer
  • Verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin, donkerblauw, rood en in het zwart

Reacties zijn gesloten.