Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Opzoek naar een goede prothesebeha

Na mijn operatie ben ik opzoek gegaan naar een goede prothesebeha. Door een goede en mooie lingerie zou je van de buitenkant niet zien dat ik een nep borst heb. Door op het internet te zoeken naar dit product, kwam ik al snel uit op de website van Mammella Specials. Hier op de website hebben zij een ruime keuze in verschillende soorten lingerie. Zo is er bij ieder bh een bijpassend slipje bij. Ik kan dan wel een borst missen maar blijf natuurlijk wel een vrouw en besloot dan ook om een mooi setje te bestellen bij deze onderneemster.

Je ziet geen verschil

Door de goede prothesebeha, van Mammella Specials, zie je geen verschil wat de prothese is of de echte borst. Dit is natuurlijk heel belangrijk. Nadat ik de lingerie set had besteld, kreeg ik het binnen twee dagen thuis geleverd. Ook had ik de mogelijkheid om hem terug te sturen als die niet goed was of paste. Nu ik zo enthousiast ben over deze onderneming heb ik al aardig wat lingerie besteld. Nu ik graag een badpak wil heb ik besloten om naar de winkel zelf te gaan van dit bedrijf. Zo weet ik zeker dat het goed komt.

Reacties zijn gesloten.