Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Review over wimperextensions Zwolle.

Logo-Labeau-Beauty-Kader-11-e1340043660628Als je spreekt over wimperextensions Zwolle kan iedereen mij in Zwolle vertellen waar ik dan moet wezen. Toch wil ik dit bedrijf even goed aan het licht brengen dankzij hun goede service. Vorige week ben ik ook bij hun langs geweest en voelde me vrij snel op het gemak. Dankzij hun verwarmde stoelen en hoogwaardig kwaliteit aan wimpers merkte ik dat het hier wel degelijk om een professioneel bedrijf ging. Hoe dat hun te werk zijn gegaan om bij mij wimpers te plaatsen heb ik nog nergens anders gevonden. Er wordt goed geluisterd naar wat mijn wensen zijn om het te regelen en vervolgens wordt alles stap voor stap uitgelegd hoe dat er te werk wordt gegaan.

jb-producten1-287x300

Online een afspraak maken.

Bij het zoeken naar wimperextensions Zwolle kom je terecht op hun website. Daar vindt je een “knopje maak een afspraak” waar je vervolgens jouw gegevens invult. Wanneer je dit volledig ingevuld hebt wordt je zo snel mogelijk terug gebeld om jouw afspraak definitief te maken. Al met al ben ik enorm tevreden met dit bedrijf en hun medewerkers. Goede service wat erg belangrijk is maakt het mogelijk om alle vrouwen tevreden naar huis te laten gaan. Wanneer mijn wimpers vervangen moeten worden dan weet ik van mezelf dat ik terug ga naar hun.

10906573_846049215418407_248135396341214230_n

Reacties zijn gesloten.