Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Collectioneren

Het is en blijft een zoektocht. Wat komt er komend seizoen allemaal in de collectie?
Aan de inspiratie en de hoeveelheid ideeën ligt het niet. Maar het maken van de juiste keuzes is lastig. Want eerlijk is eerlijk, ik kan een bepaald model helemaal fantastisch vinden, maar als niemand anders dat vindt wordt het lastig.

Leuke details  

Daarom kies ik soms voor net even wat veiliger maar dan wel met een leuk detail. Denk hierbij aan een ander stukje leer in een contrasterende kleur. Zoals bijvoorbeeld onze snowboots. Groen aan de buitenkant, maar gevoerd met schapenwol in de natuurlijke kleur. Of een van de sneakers van komend seizoen. Basic wit maar met een roze detail op de achterkant.

Modieus en comfortabel

Verder vind ik het belangrijk dat alle schoenen van Zivaano er modieus uit zien en comfort bieden. Want een schoen kan er heel leuk uitzien, maar uiteindelijk is het wel van belang dat je er een hele dag, of avond op kan lopen. Zo hebben de hoge hakken die we in de collectie hebben een uiterst zacht voetbed en zorgen zo voor maximaal comfort.Niet te groot
Ik zelf heb geen problemen (meer) met mijn grotere schoenmaat. Wel vind ik het belangrijk dat de schoenen die ik draag er niet al te groot uitzien. Daarom worden alle samples gemaakt in mijn maat(je) 44. Ik kan dan meteen zien hoe het eruit ziet in de twee na grootste maat. Vervolgens ga ik de samples dragen en voelen of de pasvorm goed is en of ze ook lekker zitten. Dit is meestal wel het geval. Mijn fabrikant denkt hier gelukkig enorm in mee en is me vaak een stap voor. Zij weet hoe belangrijk comfort is.


Aparte inlegzool

Voor de mensen met een eigen (speciale) inlegzool. Komend seizoen hebben alle sneakers een apart zooltje. Dit zijn heerlijk zachte zooltjes met een goed voetbed. Mocht je nou zelf inlegzooltjes hebben dan kan je deze er dus heel makkelijk indoen door onze zooltjes eruit te halen. Heb je dit niet? Dan kan je genieten van optimaal comfort van onze eigen zooltjes.

Reacties zijn gesloten.