Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Dames Toilettassen

Of je nu een weekendje naar zee gaat of drie weken op zomervakantie in het zuiden van Italië, één ding is zeker: je hebt een betrouwbare manier nodig om je persoonlijke spullen mee te nemen en gestructureerd op te bergen. Dames toilettassen zijn in dit geval perfect om deze taak uit te voeren. Tenminste als je uit het ruime assortiment van toiletzakken voor dames, die toiletzak kiest die precies doet wat je verwacht. En hierbij is de goedkoopste optie spijtig genoeg niet altijd de beste optie. Geloof ons. Hoeven we je nog het verhaal van de tandpasta en de verloren gewaande lippenbalsem te vertellen? Vraag het ons gerust later. Maar laten we voor nu al eens op een rijtje zetten waar je precies op moet letten bij het kiezen van dames toilettassen.

2 zaken om op te letten bij het kiezen van dames toilettassen

Het materiaal van dames toilettassen wordt weleens over het hoofd gezien. Vele vrouwen kiezen voor een plastiek toilettas omdat ze hiermee sneller door de douanecontrole komen, maar je gaat de toiletzak veel vaker op je bestemming gebruiken dan bij de controle. Afhankelijk van de reis zouden wij voor een dames toilettas in polyester of stevig katoen kiezen of voor een PU lederen versie die zowel stevig, trendy als makkelijk te reinigen is.

En dan is er nog de indeling van dames toilettassen natuurlijk. In de meeste gevallen komt het erop aan om te kiezen tussen een toilettas met 1 compartiment en een toilettas met verschillende compartimenten. Binnen het domein van de dames toilettassen met verschillende compartimenten bestaat er een oneindige reeks aan variaties met verschillende zakjes, opbergvakken, ritssluitingen… Vraag jezelf af hoe jij alles zou organiseren en kies op basis hiervan jouw ideale toilettas. Sommige mensen houden van 1 compartiment zodat ze alles in één oogopslag zien terwijl andere mensen dan weer structuur in hun leven en dus ook in hun toilettas nodig hebben.

Reacties zijn gesloten.