Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

De tassentrends van 2020

Een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen, is door jezelf te verwennen met het kopen van een nieuwe tas. Of dit nu gaat om een handtas, clutch of een reistas, je wil vast meegaan met de trends van dit nieuwe jaar. Nu het nieuwe seizoen net is begonnen, ben je vast super nieuwsgierig naar welke trends je kan verwachten voor de komende tijd. Deze hebben wij hieronder voor je op een rij gezet.

Heuptassen

Net zoals afgelopen jaren, blijft de heuptas ook dit jaar in de running. Het is voor veel mensen een geliefde tas, aangezien je deze op meerdere manieren kan gebruiken. Heuptassen komen in allerlei vormen en maten. Wat we dit jaar meer gaan zien is een heuptas die je als ‘fanny pack’ kan dragen, een klein heuptasje die je mee kan nemen naar festivals of evenementen.

Double bags

Vorig jaar kreeg deze tas al een doorbraak en ook dit jaar zet deze trend door. Een ‘double bag’ kun je zien als één handtas of hoofdtas, met een klein tasje daar aan vast gemaakt. In het kleine tasje kun je spullen opbergen die je anders snel zou verliezen of kwijtraken in een grote tas, zoals je sleutels bijvoorbeeld of make-up.

Ronde tassen

Waarom meegaan met de standaardtrends als je ook kunt opvallen? Een ronde tas is hier een goed voorbeeld van. Ronde tassen kun je verkrijgen in grote en in kleine maten. Een ronde tas geeft je outfit nét even dat beetje extra. Kies voor een opvallend kleurtje of ga voor gestructureerde materialen met glitter of een printje.

Oversized tassen

Hoewel minimalisme nog steeds heel populair is, gaan we in 2020 ook steeds meer oversized tassen zien. Modehuizen presenteren eindelijk oversized tassen, een praktisch ontwerp voor mensen die graag veel spullen in hun tas stoppen. Het merk Guess bijvoorbeeld, biedt nu ook een oversized Guess tas. Bij oversized tassen kun je denken aan schoudertassen, rugzakken en shoppers.

Reacties zijn gesloten.