Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Hoe game keys de markt veroveren

Jarenlang was het zo dat je als gamer een nieuwe release kocht in de winkel, maar met de opkomst van game keys komt daar verandering in. De traditie van bij een nieuw spel midden in de nacht in een gamewinkel staan leek interessant, maar het blijkt ook meerdere nadelen met zich mee te nemen. Een van die nadelen is namelijk dat games tegenwoordig in een steeds beperktere oplage worden gemaakt. Veel mensen die in de nacht naar zo’n gamewinkel gingen stonden daar voor niets. Een traditie om mee te breken, maar niet een om rouwig om te zijn.

Weet waar het echt om gaat

De game zoals we die nu kennen zit in een doosje met een omslag. Dat doosje geeft eigenlijk een grote meerwaarde aan het spel. Het is een soort collectors item, maar voor veel mensen verdwijnt het na een maand in een la. Datgene waar het echt om ging is dan namelijk allang gebruikt. We hebben het over de code om een game mee op te kunnen starten. Die code, de key, kan je uiteraard ook op andere manieren verkrijgen.

Online kopen is leuker
Hoe leuk winkelen in een gamewinkel dan ook mag zijn; wij weten een leukere manier om te winkelen voor jouw game. Waar ontmoet je nou een community met gelijkgestemden die jou reviews geven samen met een aantrekkelijke prijs? Het mag duidelijk zijn; online een game key kopen mist dan een stukje sfeer, maar het voordeel is voor jou. De traditie van de gamewinkel en de nachtelijke bezoekjes wordt vervangen door een nieuwe. Kiezen, kopen en gelijk gamen zijn immers een stuk aantrekkelijker. Terwijl je mede gamers in de nacht in de winkel staan voor hun game zit jij al achter je computer te spelen. Dat is het nieuwe winkelen; gemak en comfort voor jou.

Abonnement nodig
Een nieuw abonnement nodig voor xbox live of de ps4? Geen probleem. Dat bestel je gelijk samen met de keys. Op die manier heb je alles in huis om te gamen. Slechts voor één ding hoef je nog de deur uit. Een blikje powerdrink, want jij gaat natuurlijk gelijk de hele nacht doorhalen.

Reacties zijn gesloten.