Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Kun je sokken goed combineren?

Vaak vallen sokken weg uit je outfit door een lange broek of hoge schoenen. Maar je kunt sokken ook heel leuk combineren, met je schoenen en/of broek. Dit maakt je outfit wat speelser. Ga nooit meer de fout in en lees hier hoe je sokken kunt combineren.

De situatie

Er is een verschil tussen formeel en casual. Ga je naar de werk? Kijk dan naar de kleur van het pak dat je draagt en stem hier de sok op af, het hoeft niet precies dezelfde kleur te zijn maar houdt het in dezelfde tint. Ga je een dagje op stap? Dan kan je lekker gek doen! Kies bijvoorbeeld voor een sok met een leuk printje die dan uit je outfit springt.

Het is tegenwoordig een trend dat je je sokken zichtbaar zijn in je outfit maar dat beteken niet dat je zomaar alles met elkaar kunt matchen. Het is namelijk wel de bedoeling dat de kleur in ieder geval ergens in de outfit terugkomt.

Het is dé eyecatcher van je outfit


Wat het belangrijkst is om te onthouden, is dat je sokken niet alleen moet zien als sluitpost. Een oud en verwassen paar, die je draagt met het idee dat het toch niet wordt gezien is iets dat nog veel te vaak gebeurd. En dat is natuurlijk zonde! Zeker met de huidige modetrends waarbij broeken en pantalons niet meer over de enkel vallen. Sokken hebben een nieuwe en belangrijke functie gekregen, draag ze als dé eyecatcher van je outfit.

Sokken nodig? Corry Kousen Sokken heeft voor iedereen wat wils, kijk op https://www.corrykousensokken.nl/

Reacties zijn gesloten.