Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Naar het Oktoberfest in stijl

Als je naar een Oktoberfest gaat wil je dit natuurlijk wel helemaal in stijl doen. Mannen kunnen kiezen voor het dragen van een Lederhosen maar voor vrouwen zijn er ook Tiroler jurkjes

Originele klederdracht

Tiroler jurkjes staan ook bekend onder de naam dirndls. Ze werden oorspronkelijk gedragen in met name Oostenrijk en je ziet ze daar nog wel maar vooral om de toeristen een plezier te doen of als vrouwen er voor kiezen de originele klederdracht te dragen. 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Een Tiroler jurk die je hier koopt heeft veelal een sexy uitstraling dus je kunt er zeker van zijn dat je gezien wordt op een feest. De jurk wordt strak ingesnoerd bij de taille waardoor de boezem prominent aanwezig wordt, hetgeen de sexy look veroorzaakt. Dirndls zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar dus de kans dat je er eentje vindt in jouw favoriete kleur is zeker aanwezig. 

Ook geschikt voor kinderen 

Om je outfit helemaal compleet te maken kun je naast de dirndl kiezen voor diverse accessoires. Denk hierbij aan een pruik met vlechtjes, een leuk Tiroler hoedje of kousen en schoenen die bij de outfit passen. De jurken zijn in diverse damesmaten te koop maar ook in kindermaten zodat je er ook eentje voor meisjes kunt aanschaffen. Voor kinderen is de Tiroler jurk netjes afgewerkt en sluit mooi aan zodat er niet te veel bloot te zien is, hetgeen bij de modellen voor volwassen dames nog wel eens het geval kan zijn. 

Reacties zijn gesloten.