Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Op zoek naar de perfecte ring?

Een ring is een zeer persoonlijk sieraad. Ringen worden dan ook niet voor niets gebruikt bij officiële momenten en eeuwenoude tradities. Niet alleen voor het trouwen, ook voor andere gelegenheden worden ringen gebruikt. Denk aan het geven van een ring voor een 21e verjaardag en vriendschapsringen. Maar ook gewoon het kopen van een ring voor jezelf is een secuur werkje, met een ring straal je namelijk jouw persoonlijkheid uit. Ga jij voor stoer, romantisch of bijvoorbeeld trendy?

Wissel het eens lekker af

Waarom maar één ring in je sieradendoosje, als je maar liefst tien vingers hebt? Een goede reden om het niet bij slechts een ring te houden dus. Het dragen van ringen om zowel ringvinger, wijsvinger en duim is helemaal in. Lievere om je middelvinger of pink? Geen probleem. Wissel het eens lekker af. Wel is het natuurlijk zaak om deze ringen goed met elkaar te combineren. Ga jij liever voor zilveren ringen of heb je meer met gouden ringen? Feestje in het vooruitzicht? Kies dan ook zeker ringen met een kleurtje! Ringen met een kleur hoeven trouwens niet per sé trendy of kinderlijk te zijn. Bij My Unique Style zijn er bijvoorbeeld prachtige klassieke ringen in stijlvol bordeauxrood of krachtig blauw.

Bewaar jouw ringen goed

Jouw nieuwe ringen of juist de ringen waar je veel emotionele waarde aan hecht, wil je goed bewaren. Het is daarom aan te raden om naast de aanschaf van ringen, na te denken over een goede opbergplaats. Bijvoorbeeld in een speciale sieradendoos. Dit is trouwens ook een detail om aan te denken wanneer je een ring weggeeft. Het is natuurlijk wel zo prettig als je al deze items in dezelfde webshop kunt vinden. Een tip? Kijk zeker even in de collectie van My Unique Style.

Reacties zijn gesloten.