Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Voorkom vermoeide ogen dankzij Blueberry Glasses

Voorkom vermoeide ogen door gebruik te maken van de unieke Blueberry Glasses. Deze brillen beschermen je tegen het blauwe licht die geschenen wordt door diverse elektronische apparaten zoals computer, laptops, smartphones en tablets. Aan deze gadgets ontkomen we tegenwoordig niet meer. Voor je baan zul je waarschijnlijk vele uren per dag spenderen achter een computer of laptop. En in onze vrije tijd zitten we vaak achter de smartphone of de tablet. Om te appen met mensen, om een spelletje te spelen of om even iets op te zoeken op Wikipedia. Je ontkomt er niet aan. Voorkom vermoeide ogen door Blueberry Glasses te dragen.

Voorkom vermoeide ogen: waarom Blueberry Glasses dragen?

Zoals je misschien wel weet, is het blauwe licht van elektronische toepassingen inspannend voor je ogen. Je kunt apps downloaden om dit licht te verminderen, maar helemaal weg gaat het niet. Niet alleen is dit vermoeiend voor je ogen, maar tevens is het licht ook schadelijk. Bescherm daarom je ogen met een computerbril. Deze kun je aanschaffen bij Blueberry Glasses.

Deze brillen geven niet alleen je ogen rust, maar bieden daarnaast 100% bescherming tegen UV straling. Daarnaast wordt de schadelijke straling gefilterd. Hierbij heb je de keuze om een zogenaamde computerbril met sterkte of zonder sterkte aan te schaffen. Ook qua kleur en model kan er flink gevarieerd worden. Blueberry Glasses beschikt namelijk over een groot assortiment. Of je nu nog een kind bent of al wat ouder, voor iedereen zijn er brillen die de ogen beschermen tegen het blauwe licht. 

Reacties zijn gesloten.