Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Een nieuw overhemd als cadeau

De nieuwste model overhemd is een modern of slim fit overhemd, deze zijn middel tot licht getailleerd met een moderne uitstraling. Deze worden volgende de laatste mode het meest verkocht in Nederland. De slankere heren kiezen vaker een slim fit en oudere heren hebben liefst een ruimvallende model. Op hemdvoorhem.nl vind je de nieuwste model overhemd cadeau voor hem. Of je nou een uni kleur zoekt of een leuk design. Een strijkvrije alledaagse overhemd of juist een zakelijk gestreepte overhemd met manchet knopen.

  1. De OLYMP Modern Fit overhemd met blauw-roze patroon heeft een moderne look met blauw witte ruitjes in de binnenkant van de boord. De moderne look van deze overhemd komt beter tot uiting door dat de knoopsgaten van de blauwe parelmoer knopen met donkerblauwe garen gestikt zijn. Verder is deze overhemd van 100% strijkvrije katoen en heeft geen zak. Deze overhemd is geschikt voor een volslank gespierde man.
  2. De Seidensticker Slim overhemd heeft een rood , wit met blauw fleurig dessin. Het betreft een moderne en casual ogende overhemd die bij iedere huidskleur past. Voor zien van leuke bruin-orde knopen die gestikt zijn met donkerblauwe garen maakt de moderne look helemaal compleet. Dit Italiaanse model is een slim fit en sluit strak aan op de huid, door het stretch katoen materiaal zit het toch vlot en heb je gauw een designer modellen look. Deze overhemd kun je goed combineren met een donkerblauwe spijker broek of Donkerblauwe rechte pijpen suède broek.

Reacties zijn gesloten.