Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Heren leren jas voor mijn vriend

Een heren leren jas is echt wel in op dit moment, mijn vriend vind het eigenlijk maar niks. Ik vind dat een heren leren jas een man gelijk en goed uiterlijk geeft, sportief, classy en gelijk goed gekleed. Mijn vriend moet die toch ook maar gaan dragen.

Prijzig

Zo’n jasje bleek achteraf wel heel prijzig te zijn, ik kon deze natuurlijk niet cadeau doen. Gelukkig kreeg ik hem zo ver om toch over te gaan naar koop, het was in het begin wel veel zoeken naar een goede prijs. Overal was dit jasje iets duurder dan verwacht, hij had daar het geld niet voor over. De moed zakte al een beetje in de schoenen, daar ging mijn goede idee. Maar hij wilde dit jasje zo graag dat hij het hele internet af ging om een goede te vinden.

Leren-jas-heren-blauw-Versano-Johnny-voor

Uiteindelijke keuze

Mijn vriend heeft uiteindelijk een hele goedkope en goede site gevonden die verschillende leren jasjes aanbiedt voor iedereen. Hij heeft daar een mooie jas uitgezocht, zoveel keus, zoveel variatie en dat allemaal voor een goede prijs. Hij heeft gelijk zijn keuze gemaakt en gelijk besteld natuurlijk, maar dat mag ook wel met zo’n aandringende vriendin naast je. Niet alleen de keuze is perfect, ook de levering is snel en goed. Het duurde helemaal niet lang, perfect in goede staat werd het jasje geleverd. Mijn vriend ziet er nu echt geweldig uit, het jasje is niet meer van hem af te krijgen. Ik vind dat Leathershop Doci echt een perfecte site is om een leren jasje aan te schaffen, niet alleen voor mannen, deze site heeft echt alles als het gaat om leren jassen.

versano_heren_leren_jassen_blauw_tr42_schuin

Reacties zijn gesloten.