Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

mineralissima

new_items_071014_

Mineralissima is een specialist op het gebied van natuurlijke cosmetica. Zo hebben zei een uitgebreid assortiment . De collectie cosmetica voor de lippen bevat dan ook een diepe en brede variatie . U kunt bij ons kiezen voor natuurlijke lipgloss met een beetje glinstering. Deze kunt u combineren met uw favoriete lipstick voor een optimale beleving van lipgloss .new-mineralissimalogo1

Zo zijn al onze lipstick vrij van parabenen , smaakstoffen en synthetische kleuren . Zo is deze lipgloss uitermate geschikt voor veganisten . De lipgloss is verkrijgbaar in de standaard inhoud van 8 ml . De lipgloss van Mineralissima brengt de natuurlijke schoonheid van de vrouw na voren . De minerale die in de lipstick voorkomen zijn verfijnd en vakkundig ontworpen . Zo voorkomen ze veel voorkomende irritaties . Zodra je de werking en resultaten van onze producten ervaart is het onmogelijk om hiervoor weg te lopen . Zo geeft de lipgloss prachtige glans en een mooie dekking. Omdat minerale make-up zo zuiver is, heeft het een langere houdbaarheid.

beauty_point_system_071014_

Dit komt omdat het niets bevat dat bacteriën helpt groeien wat betekent dat het lang goed blijft, zodat je niet betaalt voor iets dat snel bederft. Het is schoon en het is simpel.

Reacties zijn gesloten.