Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Payot Hydra 24+

Een droge huid is niet hetzelfde als een vochtarme huid. Een vochtarme huid herken je aan een vette glans op je voorhoofd of wangen, fijne lijntjes, onzuiverheden en huidschilfertjes. De huid voelt dan strak en gespannen aan en geeft een trekkerig gevoel. In tegenstelling tot een droge huid, valt een vochtarme huid gelukkig gemakkelijk en snel te behandelen. Zo kan je er al meteen mee beginnen door voldoende water te drinken op een dag, niet te vaak te douchen en de zon zo veel mogelijk te vermijden. Maar gelukkig kan Payot de vochtarme huid nog een handje helpen met haar Hydra 24+ productlijn.

De producten uit de Payot Hydra 24+ lijn hydrateren zelfs de meest vochtarme huid, maar liefst 24 uur lang. De producten hebben een meervoudige werking, want naast hydratatie bieden ze ook een bescherming voor invloeden van buitenaf én gaan ze huidveroudering tegen. Belangrijke ingrediënten zijn rode algen, vitamine C, vitamine E en meloenextracten. Een combinatie van de verschillende producten zal zorgen voor de ultieme hydratie voor de vochtarme huid.

De lijn bestaat uit verschillende producten zodat de gehele beautyroutine hydraterend kan zijn. Met name de Payot Hydra 24+ Crème Glacée is een populair product uit de productlijn. Dit is natuurlijk niet voor niks. De crème kan meerdere malen per dag gebruikt worden en gaat naast vochtarmoede ook preventief huidveroudering tegen. De gehele vochthuishouding van de huid wordt weer verbetert waardoor de huid zacht en fris aanvoelt. De crème Glacée is los verkrijgbaar, maar ook in een handige combideal, de Payot Hydra24+ set, waarbij de crème wordt aangeboden samen met de Payot Hydra 24+ Regard Glacon. Dit is een verfrissende oogverzorging voor dagelijks gebruik. Deze stick met een frisse gel textuur gecombineerd met een metalen rol-applicator gaat naast vochtarmoede en huidveroudering ook tekenen van vermoeidheid te lijf. Donkere kringen en wallen zijn verleden tijd met deze handige roller. Natuurlijk is de Payot Hydra 24+ Regard Glacon ook los te verkrijgen.

Wanneer je huid per direct een hydratatie boost kan gebruiken, wordt de Payot Hydra 24+ Baume-en-Masque aangeraden. Dit masker zorgt direct voor een dosis hydratatie en laat de huid zacht en comfortabel aanvoelen. Ook bestrijdt dit masker de eerste tekenen van huidveroudering en verbetert het de huidweerstand.  

Zelfs voor de vochtarme en beschadigde lippen heeft Payot een beschermende stick ontwikkelt die de lippen herstelt en verzacht, de Payot Hydra 24+ Lèvres. Herstel de vochtbalans in je huid en je lippen en kies voor de Payot Hydra 24+ productlijn. Want een gehydrateerde huid, is een gezonde huid.  

Reacties zijn gesloten.