Er goed uitzien in de Nieuwste Mode

Waarom is het verstandig om een ondershirt te dragen?

Wanneer je als man zijnde veel overhemden draagt, zul je ook zeker ondershirt in je kast hebben liggen. Ondershirts zijn er in verschillende modellen. Maar waarom zou elke man zeker een aantal ondershirt in zijn kast moeten hebben liggen? Want je hoeft ze niet alleen te dragen onder een overhemd. Ook onder andere kleding zijn ze prima te dragen en zorgen ze voor meer comfort.

De voordelen van het dragen van een ondershirt

Het dragen van een ondershirt kent vele voordelen. Wanneer je bijvoorbeeld een ondershirt draagt onder kleding is dit hygi├źnischer. De bovenkleding blijft langer schoon, omdat bijvoorbeeld zweet wordt opgevangen door het ondershirt. 

Ook zorgt het dragen van een ondershirt ervoor dat je het warmer hebt, omdat je verschillende lagen draagt. En omdat je verschillende lagen draagt, kun je ook makkelijk weer een laagje uitdoen als je het te warm hebt.  Ook kleed het mooi af wanneer je onder een overhemd een ondershirt draagt. Vaak zijn ondershirts ook langer dan gewone shirts waardoor ze beter in jouw broek blijven zitten en dit scheelt een koude rug.

Bepaal zelf welk ondershirt het beste bij jou past

Het ligt er helemaal aan welke kleding je vaak draagt en waar je het ondershirt onder wilt gaan dragen. Onder een overhemd is het mooier om bijvoorbeeld een aansluiten overhemd te dragen. Het ondershirt sluit dan mooi aan en dit ziet er netjes uit wanneer het shirt aan de bovenkant een klein stukje onder je overhemd uit komt. 

Er zijn ondershirts met korte en lange mouwen, maar ook zijn er ondershirts zonder mouwen. Het is maar net wat je zelf fijn vindt om te dragen en welk seizoen van het jaar het natuurlijk is. In de winter kun je bijvoorbeeld een ondershirt met lange mouwen dragen. En in de zomer kun je kiezen voor een ondershirt zonder mouwen. Experimenteer ook eens met een andere kleur. Soms is een grijs of zwart ondershirt vele malen mooier bij de gekozen kleurencombinatie.

Reacties zijn gesloten.